Vind de beste wasmachine

Vind de beste wasmachine

De beste AEG vaatwasser is de AEG FFB53600ZM. Bekijk de unieke top 3 met de beste AEG vaatwassers van 2023 en vind de beste voor jou.

121 uur gewassen

77 vaatwassers getest

18 webshops

17 vaatwasser testers

Beste stille wasmachine 2023

De AEG FFB53600ZM is de beste AEG vaatwasser van oktober 2023. Op de tweede plek staat de AEG FFB53600ZW. De derde plek in onze top 3 met daarin de beste AEG vaatwassers is voor de AEG FSE63617P.

Alle getoonde producten in onze top 3 zijn AEG vaatwassers. Van de in totaal 65 machines zijn er 6 van merk AEG. In de tabel zie je een overzichtelijke verdeling van alle merken.

MerkAantal
AEG6
Beko10
Bosch19
ETNA4
Inventum1

Waarom is AEG het beste merk vaatwasser

AEG is een van de wereldleiders als het gaat om huishoudelijke apparaten, daarom mogen vaatwassers niet uit hun assortiment ontbreken. Met de vaatwassers van AEG was je met het grootste gemak al je vuile vaat schoon. Overweeg je een AEG-vaatwasser aan te schaffen? Dit zijn de voornaamste voordelen van een vaatwasser van AEG.

AEG heeft een vaatwasser voor iedereen

Het maakt niet uit wat je precies zoekt, AEG heeft een vaatwasser die past bij jou en jouw keuken. Inbouw, onderbouw of vrijstaand. Groot of smal. Duur of goedkoop. Van 9 tot 15 couverts. Met hun brede assortiment, heeft AEG de perfecte vaatwasser voor jou.

Verschillende programma's

Voor de beste zorg van jouw vaat, zijn AEG-vaatwassers uitgerust met een groot aantal verschillende programma’s. Denk hierbij aan standaard programma’s, zoals kort, eco en automatisch. Maar ook specifiekere programma’s voor onder andere ’s nachts, een intensieve reiniging of delicaat glaswerk.

Uitstekende bouwkwaliteit

Het gros van de AEG-vaatwasser heeft een bouwkwaliteit van topklasse, wat aangeeft dat de afwasmachine (hoogstwaarschijnlijk) erg betrouwbaar is en een lange levensduur zal hebben. Let wel op: er zijn ook enkele AEG-vaatwassers met een bouwkwaliteit van middenklasse.

Beter droogresultaat

Veel AEG-afwasmachines beschikken over de AEG AirDry functie. Met deze technologie opent de deur van de vaatwasser aan het einde van het programma. Door deze ventilatiedroogtechniek koelt de lucht in de vaatwasser af en droogt je vaat sneller en op een energiezuinige manier.

De AEG FFB53600ZM is de beste AEG vaatwasser van 2023. De AEG FFB53600ZM is als beste beoordeeld door tenminste 100 consumenten die hem eerder gekocht hebben.

Consumenten die eerder een AEG-vaatwasser hebben gekocht hebben de vaatwasser beoordeeld met een gemiddelde score van een: 7,6, blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond. Daarmee staat AEG op de vijfde plaats van alle onderzochte vaatwassermerken!
De gemiddelde prijs van een AEG vaatwasser ligt tussen de: 449 en 1299 euro.
Gemiddeld gaan vaatwassers circa 11,5 jaar mee, blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond. De afwasmachines van AEG gaan gemiddeld iets minder lang mee, namelijk 10,7 jaar – blijkt uit datzelfde onderzoek. Bedenk wel: de gemiddelde levensduur van 11,5 jaar komt mede doordat de vaatwasser van Miele een stuk langer meegaan dan andere merken, namelijk 14,2 jaar.

Andere soorten wasmachines