Vind de beste wasmachine

Vind de beste wasmachine

De beste Asko wasdroger is de ASKO T408HD.W. Bekijk de unieke top 3 met de beste Asko wasdrogers van 2023 en vind de beste voor jou.

142 uur gedroogd

58 wasdrogers getest

19 webshops

15 wasdroger testers

Beste stille wasmachine 2023

De ASKO T408HD.W is de beste Asko wasdroger van december 2023. Op de tweede plek staat de . De derde plek in onze top 3 met daarin de beste Asko wasdrogers is voor de .

Alle getoonde producten in onze top 3 zijn Asko wasdrogers. Van de in totaal 109 machines zijn er 3 van merk Asko. In de tabel zie je een overzichtelijke verdeling van alle merken.

MerkAantal
Asko3
Beko11
BlueBuilt1
Bosch16
Haier5

Waarom is Asko het beste merk wasdroger

Asko is van oorsprong een Zweeds bedrijf dat onder andere wasmachines, wasdrogers, vaatwassers en koelkasten produceert. De wasdrogers van Asko zijn te herkennen aan het strakke en typisch Scandinavische design, en onderscheiden zich verder door hun gebruiksvriendelijkheid. Asko wasdrogers zijn modern, zowel in uiterlijk als gebruik.

Scandinavisch design

Het oog wil ook wat. Wasmachines en drogers zijn over het algemeen niet de mooiste apparaten. Als jij het belangrijk vindt dat jouw washok, badkamer of (bij)keuken er mooi en strak uitziet, zijn de wasdrogers van Asko een geweldige aanvulling. De moderne en minimalistische look van Asko wasdrogers geven de ruimte een andere feel.

Perfecte droogtijd

De drogers van Asko beschikken over sensoren die meten hoeveel vocht er nog in het wasgoed in de trommel zit. Aan de hand hiervan past hij de droogtijd van het programma aan. Hierdoor draait je Asko wasdroger niet langer dan nodig, wat goed is voor je energierekening en je wasgoed.

Energiezuinig

Asko produceert grotendeels warmtepompdrogers met energieklasse A+++ en A++. Dit zijn energiezuinige wasdrogers, wat betekent dat ze goed zijn voor het milieu en je portemonnee – ze zorgen namelijk voor een besparing op je energierekening. Asko maakt nog maar een enkele condensdroger, en die heeft energieklasse B.

Verschillende droogprogramma's

De wasdrogers van Asko hebben altijd minimaal 10 en meestal 14 verschillende droogprogramma’s. Hierdoor is er altijd een droogprogramma dat past bij het type wasgoed dat jij wilt drogen, waardoor je wasgoed zo lang mogelijk meegaat.

De ASKO T408HD.W is de beste Asko wasdroger van 2023. De ASKO T408HD.W is als beste beoordeeld door tenminste 100 consumenten die hem eerder gekocht hebben.

Asko garandeert dat hun wasdrogers gemakkelijk in gebruik zijn, energiezuinig en een grote wascapaciteit hebben. Bij het ontwikkelen van hun wasdrogers, heeft Asko gesproken met een groot aantal consumenten, en hun bevindingen en wensen waar mogelijk toegepast in het design. Dit maakt Asko wasdrogers bijzonder gebruiksvriendelijk.
De gemiddelde prijs van een Asko wasdroger ligt tussen de: 1099 en 1399 euro.
Uit onderzoek van de Consumentenbond uit 2021 blijkt dat wasdrogers gemiddeld 11 jaar meegaan. In het onderzoek staat helaas niet vermeld hoelang de wasdrogers van Asko gemiddeld meegaan. Enkel van Miele wasdrogers noemden ze dat deze gemiddeld 16 jaar meegaan – een groot verschil met de overige merken.

Andere soorten wasmachines