Vind de beste wasmachine

Vind de beste wasmachine

De beste ATAG vaatwasser is de ATAG DW7114XB. Bekijk de unieke top 3 met de beste ATAG vaatwassers van 2023 en vind de beste voor jou.

121 uur gewassen

77 vaatwassers getest

18 webshops

17 vaatwasser testers

Beste stille wasmachine 2023

De ATAG DW7114XB is de beste ATAG vaatwasser van oktober 2023. Op de tweede plek staat de ATAG DW8114XB. De derde plek in onze top 3 met daarin de beste ATAG vaatwassers is voor de ATAG DW7114SXB.

Alle getoonde producten in onze top 3 zijn ATAG vaatwassers. Van de in totaal 65 machines zijn er 0 van merk ATAG. In de tabel zie je een overzichtelijke verdeling van alle merken.

MerkAantal
AEG6
Beko10
Bosch19
ETNA4
Inventum1

Waarom is ATAG het beste merk vaatwasser

ATAG is een Nederlands merk dat onder andere keukenapparatuur verkoopt. ATAG produceert ook vaatwassers, voornamelijk volledig geïntegreerde inbouw vaatwassers, maar ook enkele onderbouw modellen. Wil je meer weten over ATAG-afwasmachines? Hieronder lichten we de grootste voordelen van een ATAG-vaatwasser uit.

Milieuvriendelijk

Alle vaatwassers van ATAG zijn een milieuvriendelijke keuze. Dat houdt in dat al hun vaatwassers energieklasse C of hoger hebben, en een bouwkwaliteit van midden- of topklasse. Zo weet je dat je vaatwasser relatief weinig energie verbruikt én waarschijnlijk ook een tijd mee kan.

Stille vaatwassers

Het geluid van een vaatwasser kan best storend zijn. ATAG houdt hier rekening mee bij het bouwen van hun vaatwassers, waardoor al hun afwasmachines geluiniveau ‘stil’ hebben. Dat betekent dat ze 43 decibel (dB) of minder produceren tijdens het wassen van jouw vaat.

Flexibele indeling

Alle ATAG-vaatwassers hebben een flexibele indeling, wat inhoudt dat je de indeling van de vaatwasser kunt aanpassen en verstellen. Hierdoor maak je gemakkelijk ruimte voor grotere stukken vaat, zoals pizzaborden, pannen en potten.

Uitstekende waskwaliteit

Iedere vaatwasser wordt beoordeeld op hoe goed ze de vuile vaat schoon krijgen. Op basis hiervan hebben ze een waskwaliteit van basis-, midden- of topklasse. Alle vaatwassers van ATAG hebben een waskwaliteit van topklasse, de beste beoordeling die er is.

De ATAG DW7114XB is de beste ATAG vaatwasser van 2023. De ATAG DW7114XB is als beste beoordeeld door tenminste 100 consumenten die hem eerder gekocht hebben.

Consumenten die eerder een ATAG-vaatwasser hebben gekocht hebben de vaatwasser beoordeeld met een gemiddelde score van een 6,7, blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond. Deze consumenten waren niet heel tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding van ATAG-vaatwassers.
De gemiddelde prijs van een ATAG vaatwasser ligt tussen de: 899 en 1399 euro.
Gemiddeld gaan vaatwassers circa 11,5 jaar mee, blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond. Helaas zegt dit onderzoek niets over de gemiddelde levensduur van ATAG-vaatwassers. Doordat alle afwasmachines van ATAG een bouwkwaliteit van topklasse hebben (de best-mogelijke beoordeling), kun je er echter wel vanuit gaan dat hun vaatwassers lang meegaan.

Andere soorten wasmachines