Vind de beste wasmachine

Vind de beste wasmachine

De beste Bosch wasdroogcombinatie is de Bosch WDU8H541EU – 10/6 kg. Bekijk de unieke top 3 met de beste Bosch wasdroogcombinaties van 2023 en vind de beste voor jou.

142 uur gewassen en gedroogd

48 wasdroogcombinaties getest

21 webshops

11 wasdroogcombinatie testers

Beste stille wasmachine 2023

De Bosch WDU8H541EU – 10/6 kg is de beste Bosch wasdroogcombinatie van oktober 2023. Op de tweede plek staat de Bosch WNA14420NL – 9/6 kg. De derde plek in onze top 3 met daarin de beste Bosch wasdroogcombinaties is voor de Bosch WNG24430NL – 9/6 kg.

Alle getoonde producten in onze top 3 zijn Bosch wasdroogcombinaties. Van de in totaal 38 machines zijn er 5 van merk Bosch. In de tabel zie je een overzichtelijke verdeling van alle merken.

MerkAantal
Bosch5
Haier1
Hoover1
LG5
Miele2

Waarom is Bosch het beste merk wasdroogcombinatie

Een wasdroogcombinatie is één apparaat waarmee je zowel kunt wassen als drogen. Dit neemt verschillende voordelen met zicht mee: het neemt uiteraard minder ruimte in beslag, vaak ben je goedkoper uit met een wasdroogcombi dan met twee losse apparaten én het scheelt tijd. Dat komt omdat je je wasgoed niet langer van het ene naar het andere apparaat hoeft over te plaatsen. Als je een nieuwe wasdroogcombinatie wilt, moet je absoluut ook kijken naar de modellen van Bosch en Siemens (zij hebben dezelfde fabrikant). De belangrijkste voordelen van een Bosch wasdroogcombinatie lees je hieronder.

Zuinig met water en energie

Alle nieuwe Bosch wasdroogcombinaties beschikken over een beladingssensor. Hiermee meet het apparaat hoeveel wasgoed en in de trommel zit. Aan de hand van die informatie past de wasdroogcombi het wasprogramma en het droogprogramma aan. Zo verbruik je nooit meer water en energie dan nodig – en wordt je wasgoed alsnog perfect schoon en droog.

Gebruiksgemak

Bosch wasdroogcombinaties beschikken over verschillende functies en technologieën om het wassen en drogen zo makkelijk mogelijk te maken. Zo hebben ze allemaal een kledingbeschermende trommel, resttijdindicator, startuitstel, een stoomfunctie en een zelfreinigende wasmiddellade. De meeste modellen hebben zelfs nog meer!

Minimale kan op lekkage

Bij wasdroogcombinaties loopt je het risico op lekkage. Afhankelijk van het type waterbeveiliging(en) kan dat risico verkleinen. Alle Bosch wasdroogcombi’s hebben minstens 2 soorten waterbeveiliging (veiliger) maar de meeste hebben er 3 (veiligst).

Extra snel wassen

Alle wasmachines en wasdroogcombinaties van Bosch beschikken over deze SpeedPerfect. Met Bosch SpeedPerfect is je wasgoed tot wel 65% sneller gewassen dan normaal. Dit is heel handig als je de volgende dag iets weer wilt gebruiken. Houd er wel rekening mee dat je dit programma alleen met een halve belading aanzet.

De Bosch WDU8H541EU – 10/6 kg is de beste Bosch wasdroogcombinatie van 2023. De Bosch WDU8H541EU – 10/6 kg is als beste beoordeeld door tenminste 100 consumenten die hem eerder gekocht hebben.

Consumenten die eerder een Bosch wasdroogcombinatie hebben gekocht hebben de wasdroogcombinatie beoordeeld met een gemiddelde score van een: 9.5. In totaal zijn de Bosch wasdroogcombinaties 2.976 keer beoordeeld.
De gemiddelde prijs van een Bosch wasdroogcombinatie ligt tussen de: 949 en 1299 euro.
Wasdroogcombinaties hebben een gemiddelde levensduur van 5 tot 20 jaar. Helaas zijn er op het moment (nog) geen cijfers bekend over de verwachtte levensduur van Bosch wasdroogcombinaties. Wil je toch graag een indicatie? Kijken dan naar de bouwkwaliteit van de wasdroogcombinatie waar jij in geïnteresseerd bent. Het is uiteraard geen garantie, maar de bouwkwaliteit kan wel iets zeggen over de levensduur van de wasdroogcombinatie. Het gros van de Bosch wasdroogcombi’s heeft een bouwkwaliteit van topklasse (het beste).

Andere soorten wasmachines