Vind de beste wasmachine

Vind de beste wasmachine

De beste Haier wasmachine is de Haier HW100-B14636N. Bekijk de unieke top 3 met de beste Haier wasmachines van 2023 en vind de beste voor jou.

121 uur gewassen

55 wasmachines getest

15 webshops

12 wasmachine testers

Beste stille wasmachine 2023

De Haier HW100-B14636N is de beste Haier wasmachine van oktober 2023. Op de tweede plek staat de Haier HW80-B14636N. De derde plek in onze top 3 met daarin de beste Haier wasmachines is voor de Haier HW90-B14636N.

Alle getoonde producten in onze top 3 zijn Haier wasmachines. Van de in totaal 150 machines zijn er 8 van merk Haier. In de tabel zie je een overzichtelijke verdeling van alle merken.

MerkAantal
Haier8
Hoover6
LG14
Miele14
Samsung16

Waarom is Haier het beste merk wasmachine

Haier is de op twee na grootste witgoed producent ter wereld. Deze Chinese fabrikant van onder andere koelkasten, vaatwassers, wasmachines en drogers, is tevens voor het 13e achtereenvolgende jaar door Euromonitor International Limited als dé nr. 1 voor huishoudelijke apparaten verkozen.

Haier staat voor hoogwaardige en betrouwbare producten. En ze vragen er niet te veel voor. Wasmachines van Haier kosten tussen de €450,- en €800,-. Daarvoor heb je een moderne wasmachine met energieklasse A – in andere woorden; een energiezuinig wasmachine voor een zacht prijsje! Lees hier alles wat je moet weten over Haier wasmachines.

Energiezuinig

Alle nieuwe Haier wasmachines hebben energielabel A, wat het meest zuinige energielabel is. Een energiezuinige wasmachines is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! Deze zorgen er namelijk voor dat je energierekening laag blijft. Met een energiezuinige wasmachines van Haier kun je tot wel €275,- besparen over de gehele levensduur.

Koolborstelloze motor

Alle Haier wasmachines beschikken over een koolborstelloze motor. Dit houdt in dat deze wasmachines extra stil zijn, minder energie verbruiken en langer meegaan. Dit komt de wasmachine niet aangedreven wordt met behulp van koolborstels; daarbij vindt namelijk een hoop wrijving plaats.

Gebruiksgemak

Haier zet het gebruiksgemak voorop! Daarom beschikken hun wasmachines altijd minstens over een aantal functies en opties die het wassen voor jou zo makkelijk mogelijk maken. Denk hierbij aan een beladingssensor, kledingbeschermende trommel, resttijdindicator en startuitstel. Als je bereid bent iets meer te betalen, kan jouw nieuwe Haier wasmachine onder andere ook automatisch uitschakelen, stomen en zelf de wasmiddellade reinigen.

Veel wasprogramma's

Haier wasmachines beschikken over minstents 14 verschillende wasprogramma’s, en de meeste modellen hebben er zelfs 16. Denk aan standaard wasprogramma’s voor onder andere wol, katoen en handwas, maar ook aan specifiekere programma’s voor bijvoorbeeld babykleding, allergieën, overhemden en gordijnen. Zo is er altijd een programma dat perfect aansluit op jouw type wasgoed.

Een vulgewicht voor iedere gezinsgrootte

Haier maakt wasmachines met een vulgewicht van 7 kg, maar ook met ruimte voor 10 kg wasgoed. Zo hebben ze voor ieder huishouden wel een wasmachine van het juiste formaat!

De Haier HW100-B14636N is de beste Haier wasmachine van 2023. De Haier HW100-B14636N is als beste beoordeeld door tenminste 100 consumenten die hem eerder gekocht hebben.

Consumenten die eerder een Haier wasmachine hebben gekocht hebben de wasmachine beoordeeld met een gemiddelde score van een: 9.0. In totaal zijn de Haier wasmachines 2.023 keer beoordeeld.
De gemiddelde prijs van een Haier wasmachine ligt tussen de: 449 en 799 euro.
De gemiddelde levensduur van een wasmachine bedraagt tussen de 10 en 15 jaar. De gemiddelde levensduur van een Haier wasmachine is ongeveer 12 jaar.

Andere soorten wasmachines