Vind de beste wasmachine

Vind de beste wasmachine

De beste Hoover wasmachine is de Hoover HWE 49AMBS. Bekijk de unieke top 3 met de beste Hoover wasmachines van 2023 en vind de beste voor jou.

121 uur gewassen

55 wasmachines getest

15 webshops

12 wasmachine testers

Beste stille wasmachine 2023

De Hoover HWE 49AMBS is de beste Hoover wasmachine van december 2023. Op de tweede plek staat de Hoover HWP 48AMBC. De derde plek in onze top 3 met daarin de beste Hoover wasmachines is voor de Hoover HWE4 47AMBS.

Alle getoonde producten in onze top 3 zijn Hoover wasmachines. Van de in totaal 150 machines zijn er 6 van merk Hoover. In de tabel zie je een overzichtelijke verdeling van alle merken.

MerkAantal
Hoover6
LG14
Miele14
Samsung16
Siemens22

Waarom is Hoover het beste merk wasmachine

Hoover, of eigenlijk The Hoover Company, is een Amerikaans bedrijf dat verschillende huishoudelijke apparaten produceert. Van kleine apparaten zoals stofzuigers en strijkijzers, tot grotere apparaten zoals wasmachines en drogers. Hoover is onderdeel van Haier Europe, dat meerdere succesvolle witgoed merken onder de vleugels genomen heeft, zoals Candy, Haier en Rosières.

Energiezuinig

Alle Hoover-wasmachines beschikken over energielabel A, wat betekent dat ze zo zuinig mogelijk met energie omgaan. Dat is goed voor het milieu én je energierekening, zonder dat je hoef in te leveren op waskwaliteit.

Uitstekende zorg voor textiel

Alle wasmachines van Hoover hebben 13 a 14 wasprogramma’s waardoor er altijd een wasprogramma is dat geschikt is voor jouw type wasgoed. Daarnaast zorgt Dynamic Extreme voor extra korte wasprogramma’s en minimaal water- en energieverbruik. En dat alles met een perfect schoon resultaat!

Ingebouwde sensoren

Door de ingebouwde sensoren in je Hoover wasmachine, meet hij hoeveel kilo wasgoed je in de trommel hebt gestopt. Hier past de slimme wasmachine automatisch de duur van het wasprogramma en de hoeveelheid water en energie op aan. Zo wordt je wasgoed perfect schoon, en wordt je wasgoed niet onnodig belast waardoor het langer meegaat.

Bediening via smartphone

Met de Wizard app kun je gemakkelijk en waar je maar wilt je Hoover wasmachine bedienen. Zo zet je bijvoorbeeld je wasmachine aan terwijl je nog op werk bent, zodat je je wasgoed uit kunt laden wanneer je thuis bent.

De Hoover HWE 49AMBS is de beste Hoover wasmachine van 2023. De Hoover HWE 49AMBS is als beste beoordeeld door tenminste 100 consumenten die hem eerder gekocht hebben.

Consumenten die eerder een Hoover wasmachine hebben gekocht hebben de wasmachine beoordeeld met een gemiddelde score van een: 8.8. In totaal zijn de Hoover wasmachines 1.837 keer beoordeeld.
De gemiddelde prijs van een Hoover wasmachine ligt tussen de: 369 en 549 euro.
De gemiddelde levensduur van een wasmachine bedraagt tussen de 10 en 15 jaar. Uit onderzoek blijkt dat een Hoover wasmachine gemiddeld 10 jaar mee gaat.

Andere soorten wasmachines