Vind de beste wasmachine

Vind de beste wasmachine

De beste Miele wasdroogcombinatie is de Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 – 8/5kg. Bekijk de unieke top 3 met de beste Miele wasdroogcombinaties van 2023 en vind de beste voor jou.

142 uur gewassen en gedroogd

48 wasdroogcombinaties getest

21 webshops

11 wasdroogcombinatie testers

Beste stille wasmachine 2023

De Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 – 8/5kg is de beste Miele wasdroogcombinatie van oktober 2023. Op de tweede plek staat de Miele WTD 163 WCS – 8/5 kg. De derde plek in onze top 3 met daarin de beste Miele wasdroogcombinaties is voor de .

Alle getoonde producten in onze top 3 zijn Miele wasdroogcombinaties. Van de in totaal 38 machines zijn er 2 van merk Miele. In de tabel zie je een overzichtelijke verdeling van alle merken.

MerkAantal
Miele2
Samsung6
Siemens5
Whirlpool1

Waarom is Miele het beste merk wasdroogcombinatie

Al denk je aan Miele, dan denk je aan kwaliteit. Het maakt eigenlijk niet uit om wat voor soort product het gaat, je weet dat je met een Miele verzekerd bent van goede prestaties, veel gebruiksgemak en een lange levensduur. Wat de wasdroogcombinaties van Miele aangaat, is dat niet anders. Uit onze testen blijkt dat Miele een van de beste merken is voor wasdroogcombinaties. Wil je meer weten over de wasdroogcombinaties van Miele? Hieronder gaan we dieper in op alle voordelen!

Goedkoper dan een wasmachine en droger

We weten allemaal: Miele is goed, maar Miele is ook duur. Het voordeel van een wasdroogcombinatie van Miele, is dat je maar één apparaat hoeft aan te schaffen in plaats van twee. Hierdoor ben je goedkoper uit dan wanneer je een wasmachine en een droger aanschaft.

Bediening via de app

Alle Miele wasdroogcombinaties zijn te bedienen via de Miele@Home app. Dit geeft je onder andere de mogelijkheid om de wasdroogcombinatie aan te zetten terwijl je nog op werk bent. Ook kun je op je telefoon zien hoe lang je was- of droogprogramma nog duurt.

Tussendoor wasgoed toevoegen

Ben je een kledingstuk vergeten dat wel écht gewassen moet worden? Met Miele AddLoad kun je wasgoed aan de trommel toevoegen, ook als je was- of droogprogramma al is begonnen.

Zuinig met je wasgoed

Je wasgoed gaat zo lang mogelijk mee door de PerfectCare-technologie die in iedere Miele wasdroogcombinatie is ingebouwd. Dit is een extra behoedzame en efficiënte wasbehandeling die jouw wasgoed in de watten legt.

De Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 – 8/5kg is de beste Miele wasdroogcombinatie van 2023. De Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 – 8/5kg is als beste beoordeeld door tenminste 100 consumenten die hem eerder gekocht hebben.

Consumenten die eerder een Miele wasdroogcombinatie hebben gekocht hebben de wasdroogcombinatie beoordeeld met een gemiddelde score van een: 9.7. In totaal zijn de Miele wasdroogcombinaties 2.468 keer beoordeeld.
De gemiddelde prijs van een Miele wasdroogcombinatie ligt tussen de: 1099 en 1999 euro.
Wasdroogcombinaties hebben een gemiddelde levensduur van 5 tot 20 jaar. Helaas zijn er op het moment (nog) geen cijfers bekend over de verwachtte levensduur van Miele wasdroogcombinaties. Door de reputatie van Miele, kun je er echter vanuit gaan dat hun wasdroogcombinaties eerder 20 dan 5 jaar meegaan. Miele apparaten zijn vaak duur in aanschaf, maar ze gaan meestal wel een stuk langer mee.

Andere soorten wasmachines