Vind de beste wasmachine

Vind de beste wasmachine

De beste Samsung wasdroogcombinatie is de Samsung WD90T754ABT AddWash – 9/6 kg. Bekijk de unieke top 3 met de beste Samsung wasdroogcombinaties van 2023 en vind de beste voor jou.

142 uur gewassen en gedroogd

48 wasdroogcombinaties getest

21 webshops

11 wasdroogcombinatie testers

Beste stille wasmachine 2023

De Samsung WD90T754ABT AddWash – 9/6 kg is de beste Samsung wasdroogcombinatie van oktober 2023. Op de tweede plek staat de Samsung WD90T984ASE/S2 9/6 kg. De derde plek in onze top 3 met daarin de beste Samsung wasdroogcombinaties is voor de Samsung WD80T654ABH/S2 AddWash – 8/5 kg.

Alle getoonde producten in onze top 3 zijn Samsung wasdroogcombinaties. Van de in totaal 38 machines zijn er 6 van merk Samsung. In de tabel zie je een overzichtelijke verdeling van alle merken.

MerkAantal
Samsung6
Siemens5
Whirlpool1

Waarom is Samsung het beste merk wasdroogcombinatie

Samsung is inmiddels een van de grootste elektronicaconcerns in de wereld. Ze maken allerlei soorten apparaten; van mobiele telefoons en computers tot koelkasten en wasmachines. Tegenwoordig heeft Samsung ook verschillende wasdroogcombinaties in hun assortiment. Hiermee kun je zowel wassen als drogen. De grootte van hun aanbod is gemiddeld (6 modellen), maar erg uiteenlopend! Zo is er een Samsung wasdroogcombinatie voor iedere type huishouden. Groot of klein? Luxueus of voordelig? Samsung heeft de wasdroogcombinatie voor jou! Lees hier meer over de voordelen van een Samsung wasdroogcombi.

Samsung EcoBubble

Alle nieuwe Samsung wasdroogcombinaties zijn uitgerust met EcoBubble. Hierdoor hanteert de wasdroogcombi een relatief lage droogtemperatuur, waardoor je minder energie verbruikt en je wasgoed langer mooi blijft.

Gebruiksgemak

Samsung wil jou het wassen en drogen zo makkelijk mogelijk maken. Om die reden zijn hun wasdroogcombinaties uitgerust met verschillende opties en technologieën die het gebruiksgemak verbeteren. Denk hierbij aan kinderbeveiliging, een kledingbeschermende trommel, resttijdindicator, startuitstel, zelfreinigende wasmiddellade, beladingssensor en meer.

Uitstekende waterbeveiliging

Om lekkages te voorkomen, worden wasdroogcombinaties uitgerust met waterbeveiliging. Dit kan op 3 manieren geclassificeerd worden: veilig, veiliger en veiligst. Alle Samsung wasdroogcombinaties beschikken over twee of meer soorten waterbeveiliging en zijn dus ‘veiliger’ of ‘veiligst’.

Vele programma's

Alle Samsung wasdroogcombi’s beschikken over een tal aan was- en droogprogramma’s, waardoor er altijd een programma is dat aansluit op het type wasgoed dat jij wilt wassen of drogen, zoals katoen, wol, beddengoed, maar ook voor een gemende was. Op die manier gaat je wasgoed zo lang mogelijk mee.

De Samsung WD90T754ABT AddWash – 9/6 kg is de beste Samsung wasdroogcombinatie van 2023. De Samsung WD90T754ABT AddWash – 9/6 kg is als beste beoordeeld door tenminste 100 consumenten die hem eerder gekocht hebben.

Consumenten die eerder een Samsung wasdroogcombinatie hebben gekocht hebben de wasdroogcombinatie beoordeeld met een gemiddelde score van een: 9.4. In totaal zijn de Samsung wasdroogcombinaties 2.508 keer beoordeeld.
De gemiddelde prijs van een Samsung wasdroogcombinatie ligt tussen de: 599 en 949 euro.
Wasdroogcombinaties hebben een gemiddelde levensduur van 5 tot 20 jaar. Ja, dit is een grote marge, en nee, er zijn (nog) geen onderzoeken naar de gemiddelde levensduur van de wasdroogcombinaties van Samsung. Echter kun je er vaak wel vanuit gaan dat producten van bekende, grote merken, gemiddeld langer meegaan dan die van merken die minder (goed) bekend zijn. Daarnaast kan de bouwkwaliteit van de wasdroogcombi ook een indicatie zijn van de levensduur. Alle Samsung wasdroogcombinaties hebben een bouwkwaliteit van middenklasse, wat aangeeft dat ze van gemiddelde kwaliteit zijn.

Andere soorten wasmachines