Vind de beste wasmachine

Vind de beste wasmachine

De beste Samsung wasmachine is de Samsung WW80T654ALX AddWash. Bekijk de unieke top 3 met de beste Samsung wasmachines van 2023 en vind de beste voor jou.

121 uur gewassen

55 wasmachines getest

15 webshops

12 wasmachine testers

Beste stille wasmachine 2023

De Samsung WW80T654ALX AddWash is de beste Samsung wasmachine van oktober 2023. Op de tweede plek staat de Samsung WW80TA049AE EcoBubble. De derde plek in onze top 3 met daarin de beste Samsung wasmachines is voor de Samsung WW80T554AAW AddWash.

Alle getoonde producten in onze top 3 zijn Samsung wasmachines. Van de in totaal 150 machines zijn er 16 van merk Samsung. In de tabel zie je een overzichtelijke verdeling van alle merken.

MerkAantal
Samsung16
Siemens22
Whirlpool11

Waarom is Samsung het beste merk wasmachine

Samsung is een van de grootste merken als het om wasmachines gaat. De wasmachines van Samsung worden ook jaar op jaar weer populairder. Samsung is een grote naam, dus een betrouwbaar merk. Dat blijkt ook uit de onderzoeken van de Consumentenbond; volgens hen beoordelen gebruikers van Samsung wasmachines het met gemiddeld met een 8,3!

Consumenten zijn vooral tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding. Omdat de prijs voor een Samsung wasmachine gemiddeld genomen wat lager ligt, zie je dit merk vaak terugkomen in ‘beste-koop’ lijsten. Tevens beschikken Samsung wasmachines over verschillende functies die zorgen voor een beter wasresultaat en meer gebruiksvriendelijkheid.

Korte wasprogramma's

Als je een Samsung wasmachine met QuickDrive aanschaft, is je wasmachine in staat je wasgoed schoon te krijgen in 50% van de normale duur van een wasprogramma. Hierbij wordt ook 20% minder energie verbruikt, waardoor dit snelle wasprogramma goedkoper is om te draaien.

Zuinig op je wasgoed

Tegenwoordig beschikt vrijwel iedere Samsung wasmachine over de Samsung EcoBubble technologie. Hierbij lost het wasmiddel beter op, zelfs op lage temperaturen. Het wasmiddel dringt zo dieper de vezels van je wasgoed binnen, waardoor vlekken makkelijk oplossen. En dit zonder hoge temperaturen of veel energieverbruik – waardoor je kleding langer meegaat.

Energiezuinig

Samsung wasmachines hebben tegenwoordig stuk voor stuk energieklasse A of B, wat alle nieuwe Samsung wasmachines energiezuinig maakt. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Met een energiezuinige wasmachine blijft je energierekening namelijk mooi laag.

Stil tijdens centrifugeren

Wasmachines kunnen veel herrie maken, vooral tijdens het centrifugeren. Als je thuis werkt of ’s nachts wilt wassen kan dat erg vervelend zijn. Vrijwel alle wasmachines van Samsung zijn stil, en produceren daarom slechts 72 of 73 decibel (dB) geluid tijdens het centrifugeren. Je kunt daardoor gemakkelijk de wasmachine aanzetten wanneer je slaapt.

Veel gebruiksgemak

Samsung doet er alles aan om het wassen zo makkelijk en effectief mogelijk te maken. Daarom hebben Samsung wasmachines verschillende snufjes die je hierbij helpen. Zo hebben vrijwel al hun wasmachines een kledingbeschermende trommel, resttijdindicator, startuitstel en een zelfreinigende wasmiddellade. En sommige modellen beschikken zelfs over automatische wasmiddeldosering en zijn te bedienen via een app.

De Samsung WW80T654ALX AddWash is de beste Samsung wasmachine van 2023. De Samsung WW80T654ALX AddWash is als beste beoordeeld door tenminste 100 consumenten die hem eerder gekocht hebben.

Consumenten die eerder een Samsung wasmachine hebben gekocht hebben de wasmachine beoordeeld met een gemiddelde score van een: 9.5. In totaal zijn de Samsung wasmachines 2.937 keer beoordeeld.
De gemiddelde prijs van een Samsung wasmachine ligt tussen de: 429 en 1049 euro.
De gemiddelde levensduur van een wasmachine bedraagt tussen de 10 en 15 jaar. Uit onderzoek van de Consumentenbond in 2022 blijkt dat wasmachines gemiddeld 13,4 jaar meegaan. Bij het laatste onderzoek over de levensduur van wasmachines, hebben niet genoeg gebruikers van Samsung wasmachines gereageerd. Daarom kon de Consumentenbond geen conclusies trekken over de levensduur van Samsung wasmachines.

Andere soorten wasmachines