Vind de beste wasmachine

Vind de beste wasmachine

Een wasdroogcombinatie met stoomfunctie is een wasdroogcombinatie die het wasgoed kort stoomt aan het einde van het programma. Het wasgoed komt dan minder gekreukt uit de was, waardoor je minder of zelfs helemaal niet hoeft te strijken. Ook kun je jouw kleding opfrissen met een stoomprogramma of extra hygiënisch wassen.

142 uur gewassen en gedroogd

48 wasdroogcombinatie getest

21 webshops

11 wasdroogcombinatie testers

Beste stille wasmachine 2023

De LG GD3V409S0 Al Direct Drive – 9/5 kg is de beste wasdroogcombinatie met stoomfunctie van december 2023. Op de tweede plek staat de Samsung WD80T654ABH/S2 AddWash – 8/5 kg. De derde plek in onze top 3 met daarin de beste wasdroogcombinatie met stoomfunctie is voor de Samsung WD70TA049BE EcoBubble – 7/4 kg.

Alle getoonde producten in onze top 3 zijn een wasdroogcombinatie met stoomfunctie. Van de in totaal 38 machines zijn er 29 met stoomfunctie. In de tabel zie je een overzichtelijke verdeling.

StoomfunctieAantal
Ja29
Nee9

Voordelen van een wasdroogcombinatie met stoomfunctie

Net als wasmachines en drogers, zijn steeds meer wasdroogcombinaties uitgerust met een stoomfunctie. Dit neemt namelijk verschillende voordelen met zicht meer. Zo kan de stoomfunctie ervoor zorgen dat je je wasgoed minder langer of niet meer hoeft te strijken, kun je je wasgoed er snel mee opfrissen, en hygiënisch stomen zodat je minder last hebt van allergieën. Twijfel je nog of een wasdroogcombinatie met stoomfunctie de juiste keuze is voor jou? Hieronder vind je alle voordelen van wassen en drogen met stoom. Let wel op: niet alle wasdroogcombinaties met stoomfunctie beschikken over al deze mogelijkheden.

Minder strijken

Wasdroogcombinaties met stoomfunctie voegen aan het einde van het droogprogramma stoom toe aan het wasgoed. Hierdoor wordt je wasgoed soepeler en vermindert het aantal kreukels. Sommige kledingstukken hoef je daarom helemaal niet meer te strijken, en anderen een stuk minder.

Snel opfrissen

Soms is je wasgoed niet vies, maar het ruikt ook niet fris meer. Hiervoor is een opfris stoomprogramma perfect! De stoom uit dit programma haalt ongewenste geuren uit je wasgoed zodat het weer fris ruikt, zonder dat het volledig gewassen hoeft te worden. Dit bespaart je water, elektriciteit en je wasgoed gaat erdoor langer mee.

Hygiënisch stomen

Als je last hebt van allergieën, bijvoorbeeld voor huisstofmijt of dieren, is een wasmachine of wasdroogcombinatie met stoomfunctie echt een must-have! Het stoomprogramma van je wasdroogcombinatie verwijdert alle allergenen en doodt de bacteriën uit je wasgoed, zodat je met een gerust hart weer onder de dekens kruipt of een trui aantrekt.

De beste wasdroogcombinatie met stoomfunctie is de LG GD3V409S0 Al Direct Drive – 9/5 kg. De LG GD3V409S0 Al Direct Drive – 9/5 kg is de beste wasdroogcombinatie met stoomfunctie van 2023 omdat hij een reviewscore hoger dan een 9 heeft gekregen. Deze reviews zijn afkomstig van 173 consumenten.

Een wasdroogcombinatie met een stoomfunctie is ideaal! Met één apparaat kun je wassen, drogen en je kleding stomen. Het stomen van je kleding is absoluut een waardevolle toevoeging. Om die reden beschikken steeds meer wasdroogcombinaties over een stoomfunctie. De stoomfunctie zorgt voor minder kreukels in je wasgoed, waardoor je minder hoeft te strijken. Tevens is het extra hygiënisch om gebruik te maken van stoom, omdat het bijna alle bacteriën doodt. Ten slotte geeft dit apparaat je ook de mogelijkheid om je wasgoed snel op te frissen, bijvoorbeeld als het nog niet vies is, maar ook niet lekker meer ruikt.

Andere soorten wasmachines